beats by dre cheap

3 metra iznad neba

Dan prolazi. Prolazi na nekom mjestu gdje si, tada shvataš da ne želiš da budeš nalik nekome iz tvoje okoline. .... Čak ne želiš da budeš ti. Samo želiš da zbrišeš. Otjerati sve dođavola. I iznenda se desi... nešto neočekivano. Tada znaš da će se stvari promijeniti. I promijenile su se. Od tada ništa više neće biti isto. Nikad. Kada se desi... znat češ.

***

Izgubio sam te među ljudima,obožavao sam te i prezirao te...U suštini,dobro znaš,da u najtežim trenucima imaš,unutar duše,palog anđela...Koji nas sjedinjava.I kada osvane novi dan,obećavaš da ćeš se promijeniti,ali-posustaćeš...Boli te cijelo tijelo,tražićeš me čak u paklu,jer znaš da sam kao ti.Sve što osjećam prema tebi samo ovako mogu iskazati..

***

Ali,iznenada se pojavi osoba,koja te smiruje...Sa kojom lebdiš...I,kada lebdiš,shvataš stvari...Sitne stvari...

***

 

Uvijek postoje trenutci kada vam se putevi razilaze. Svako bira svoj put, nadajući se da će se na kraju ti putevi spojiti. Sve više tvoj put je uži. Ništa strašno. Stvoreni smo jedno za drugo. Ona je tamo. Ali na kraju se desi samo jedno. Dolazi prokleta hladnoća.

***

Iznenada shvatiš da se sve završilo...Stvarno.. Nema povratka nazad. Ne kaj se.  Kad pokušavaš da se sjetiš kada je sve zapravo počelo... Otkivaš da je sve počelo prije nego što si mislio. Mnogo ranije. I tada, u tom trenutku, shvatiš da se sve dešava jednom u životu. Koliko god pokušavao nikada nećeš imati isti osjećaj. Nikada više nećeš imati osjećaj kao da si tri metra iznad neba.

Al Ghuraba
http://alghuraba.blogger.ba
29/07/2011 14:25